Brussels Airlines slutar flyga i en månad

Brussels Airlines slutar att flyga helt från den 21 mas fram till och med den 19 april på grund av coronaviruset, men redan nu jobbar man på att återstarta sin verksamhet den 20 april.

Från och med nu fram till den 21 mars kommer Brussels Airlines succesivt att minska sin verksamhet för att på lördag inte flyga någonting alls på grund av COVID-19. Beslut och rekommendationer om att inte resa gör det omöjligt att fortsätta flyga för Brussels Airlines som nu arbetar för att börja flyga igen den 20 april enligt bolagets VD Dieter Vranckx.

Alla Brussels Airlines interkontinentala flygningar till Afrika kommer från och med idag den 18 mars att försenas till nya avgångstider på eftermiddagen för att underlätta för transferresenärer från Brussels Airlines linjenät i Europa.

Beslutet att stoppa alla flygningar innebär även att bolagets anställda ska permitteras till 100 procent under samma period som flygningarna stoppas helt. Redan nu har bolagets anställda gått ner 30 procent i arbetstid.

(Foto: Brussels Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.