De här flygningarna ställer SAS in

Efter söndagens besked att SAS ställer in nästintill hela sin verksamhet så har bolaget nu presenterat vilka flygningar som ställs in fram till den 28 mars.

Som en följd av effekterna av coronaviruset, COVID-19 och de åtgärder som myndigheter har vidtagit är efterfrågan på flygresor nu i princip obefintlig. SAS beslöt sig därför under söndagen för att pausa merparten av verksamheten från och med den 16 mars fram till dess att det åter finns förutsättningar att bedriva kommersiell luftfart. Detta innebär även att 90 procent av bolagets anställda permitteras tillfälligt, motsvarande 10 000 anställda.

Nu har SAS publicerat vilka flyglinjer och flygningar som blir inställda och det går att se den fullständiga listan över flygningar här. I nuläget har SAS endast publicerat inställda avgångar fram till och med den 28 mars.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.