Austrian Airlines slutar flyga

Austrian Airlines ställer från och med onsdagen den 18 mars in alla bolagets flygningar. Det är oklart hur länge som Austrian kommer att stoppa sin verksamhet.

Den sista Austrian Airlines-flygning som ska landa innan bolaget tillfälligt stänger ner sin verksamhet på grund av COVID-19 är OS 66 som landar på Wiens flygplats under morgonen den 19 mars. Efter det kommer Austrian inte att genomföra några reguljära flygningar under en längre tid. Till en början har man dock endast ställt in flygningar fram till den 28 mars.

Austrian Airlines, som ägs av Lufthansa Group, kommer dock att ha ett långlinjeflygplan samt ett kortdistansflygplan i beredskap för att kunna använda dessa vid behov för exempelvis evakueringsflygningar.

(Foto: Florian Klebl)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.