SAS fortsätter flyga till USA trots inreseförbud

SAS går mot Donald Trump och kommer fortsätta att flyga på tre linjer trots inreseförbudet för medborgare inom Schengen-området.

USAs inreseförbud för människor från Europa, undantaget Storbritannien, innebär i princip ett stopp för flygtrafiken mellan Europa och USA då det är få människor som har möjlighet att ta sig in i USA. Dock väljer SAS att fortsätta flyga både från Köpenhamn och Stockholm till USA under inreseförbudet. Från Köpenhamn kommer SAS att flyga till både Chicago och New York medan det från Stockholm fortsatt blir flygningar till New York.

Övriga SAS-linjer till USA stoppas mellan den 14 och 28 mars och berörda passagerare kommer att få ett meddelande om detta via e-post eller SMS. SAS uppmanar samtliga resenärer som ska flyga till USA att man, även om man är amerikansk medborgare eller det endast rör sig om en transferflygning via USA, har koll på de krav som ställs på inresande människor till USA.

(Foto: flyg24nyheter)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.