Nintendo ger sig in i flygbranschen

Spelutvecklaren Nintendo har kastat sig in i flygbranschen genom att fram till slutet på mars lanserat lounger på ett flertal flygplatser i USA för att flygresenärer ska kunna testa spelplattformarna Nintendo Switch och Switch Lite.

På fyra flygplatser i USA har Nintendo nu lanserat lounger. Man utlovar bekväma stolar, laddningsplatser och demoversioner av Nintendo Switch som resenärer kan testa på i väntan på flyget. Målet med loungerna är att så många som möjligt ska kunna testa på Nintendo Switch och de möjligheter som spelplattformen innebär enligt ett pressmeddelande från Nintendo.

De fyra lounger som Nintendo lanserat är dock bara tillfälliga. Fram till den 29 mars kommer de att vara tillgängliga på Dulles-flygplatsen utanför Washington DC, Seattle Tacoma, Chicago O´Hare samt Dallas Love Field Airport.

De nya loungerna erbjuder inga större bekvämligheter och faciliteter som vanliga flygplatslounger gör, men för att få tiden på flygplatsen att gå lite snabbare är Nintendos lounger troligen ett mycket bra alternativ. Alla resenärer som besöker någon av Nintendos lounger får förutom en Nintendomärkning till sitt bagage, även en rabattkod till ett eventuellt köp av Nintendo Switch.

(Foto: Nintendo)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.