Korfu och Albanien från Norrköping

Researrangören Apollo reser i år från Norrköping Airport till den grekiska ön Korfu och den albanska semesterorten Saranda genom flygningar till Korfus flygplats med Novair.

Det är Apollos eget flygbolag Novair som i maj kommer att flyg nonstop från Norrköping till Korfu med en flygtid på cirka tre timmar. Flygningarna till Korfu kommer också göra det möjligt att resa till Saranda i Albanien.

”Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Norrköping och att kunna erbjuda två härliga och spännande resmål! Saranda i Albaninen, som relativt nyligen öppnat upp för omvärlden, är en spännande turistort. Den grekiska ön Korfu har länge funnits med i Apollos utbud och är ett mycket omtyckt resmål”, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Det blir avresa på måndagar mellan den 11 och 25 maj från Norrköping. Flygplanstyp som Novair flyger med blir Airbus A321neo som kommer att lämna Norrköping klockan 16.25 med ankomst till Korfu klockan 20.35 lokal tid. Returen lämnar sedan den grekiska ön klockan 21.35 med landning i Norrköping klockan 23.45.

”Vi är väldigt glada att Apollo återvänder till Norrköping Airport. Här får man två resmål i ett paket vilket bör kunna locka väldigt många och dessutom blir det premiär för Albaninen från Norrköping. Konceptet ”res hemifrån, inte bortifrån” står sig väldigt starkt och resenärerna sparar både tid, pengar och miljö på det sättet”, säger Ola Matsson, VD Norrköping Airport.

(Foto: Airbus)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.