goTO Nordics med nya flygningar från Karlstad

Resebyrån goTO Nordics lanserar nu nästa weekendresa från Karlstad med flygningar till Kraków. Tidigare har värmlänningarna även kunnat resa till Paris och Prag med arrangören, resor som snabbt blivit bokade.

Direktflygningen till Kraków från Karlstad Airport sker 15–18 oktober 2020. Kraków som är Polens andra största stad anses vara landets kulturella huvudstad och är idag ett världsarv med livliga torg, sagoslott med tinnar och torn, historia och nöjen.

Hela resan, det vill säga flyg, transfer, boende, utflykter och måltider, är klimatkompenserad. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken. Flygningen till Kraków sker med en Boeing 737–800 med 189 säten från det polska flygbolaget Enter Air.

”Vi är jätteglada att goTONordics fortsätter att satsa på Karlstad och värmlänningarna och de två tidigare produktionerna till Paris och Prag har varit mycket populära. Weekendresor av det här slaget ger oss ett bredare utbud och resenären har valmöjligheten att bara boka flygstol eller ett helt charterpaket där man dessutom erbjuder proffsiga guidningar”, säger Hans Wennerholm, VD på Karlstad Airport.

(Foto: Kudak)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.