Air Corsica till Göteborg

Medelhavsbolaget Air Corsica kommer under sommaren att flyga till Göteborg från ön Korsika och Air Corsicas sekundär-hubb i Bastia på den nordöstra delen av Korsika.

Göteborg kommer under sommaren att få tillskott i utrikestrafiken när det franska flygbolaget Air Corsica lanserar flygningar till Landvetter från ön Korsika i Medelhavet. De nya flygningarna som startar den 25 april kommer att flygas till Air Corsicas sekundära flygplats på Korsika, Bastia flygplats.

Det blir en avgång i veckan, på lördagar, fram till den 3 oktober med en Airbus A320neo. Avgångstid från Bastia till Göteborg blir klockan 16.00 med landning på Landvetters flygplats två timmar och 35 minuter senare. Returflygningen från Göteborg avgår klockan 19.35 med landning på Bastias flygplats klockan 22.10 enligt Airlineroute.

Air Corsica är det största flygbolaget på Korsika och flyger främst från ön till franska destinationer men även till länder som Belgien och Storbritannien. Bolaget har sin huvudbas i Ajaccio på Napoleon Bonaparte-flygplatsen. Flygplansflottan består av en ATR 42, fem ATR 72, fyra Airbus A320ceo samt två A320neo.

(Foto: Laurent ERRERA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.