SAS flyttar A350 till Washington DC

SAS ändrar sig och sätter under mars in Airbus A350 på sina flygningar mellan Köpenhamn och Washington, en linje som enligt tidigare planering inte skulle haft någon A350-trafik

Under hela mars kommer SAS att flyga med Airbus A350-900 på sträckan Köpenhamn-Washington DC enligt Airlineroute. Från början var tanken att det nya flygplanet inte skulle trafikera sträckan men ändringar i trafikprogrammet gör nu att även flygningar till den amerikanska huvudstaden får trafik med SAS nya A350.

Ändringarna i trafikprogrammet grundar sig i att SAS valt att stoppa sina flygningar till Kina fram till slutet på mars där ett A350-flygplan egentligen skulle flugit.

Från den 1 mars kommer en Airbus A350 att avgå varje dag som SK 925 klockan 12.20 från Köpenhamn för att sedan landa på Dulles-flygplatsen utanför Washington klockan 16.15, lokal tid. Returflygningen, SK 926, lämnar den amerikanska huvudstaden klockan 18.15 för att vara åter på Kastrup klockan 07.10 den efterföljande morgonen.

Vanligtvis flyger SAS med en Airbus A330-300 på de dagliga flygningarna till Washington DC.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.