BRA bäst på inrikestrafik när flyg- och tågresenärer tycker till

För fjärde året i rad toppar flygbolaget BRA listan för inrikes flyg och tåg bland resenärer som rankar bolagen och bolagens kundbemötande. Undersökningen görs årligen av oberoende SKI, Svenskt Kvalitetsindex.

BRA toppar på nytt listan för inrikes flyg och tåg, när inrikes resenärer under 2019 får frågan av Svenskt Kvalitetsindex, SKI, om vilken flyg- eller tågtransportör de anser är bäst. Detta är fjärde året i rad som BRA ligger i topp.

93,2 procent av BRAs flygningar ankom på tid under 2019, gott om benutrymme, över en meter på de nya Embraer 190 och hjälp när det behövs via SMS, chatt, APP och på flygplatserna gör att BRA fortsätter att ligga i topp hos svenska inrikesresenärer i Svenskt Kvalitetsindex enligt ett pressmeddelande.

På andra plats på Svenskt Kvalitetsindexs ranking över de bästa inrikes flyg- och tågbolagen finns tågbolaget MTR, följda av SAS, Norwegian, Snälltåget och SJ.

Om även busstransportörer adderas till listan av SKI är det endast Netbuss Bus4You och Nettbuss express som rankas högre än BRA under 2019 med index 74,9 respektive index 72,1.

  • BRA: index 70,5
  • MTR: index 70,0
  • SAS: index 69,7
  • Norwegian: index 65,7
  • Snälltåget: index 65,6
  • SJ: index 55,9

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.