Turkietresor stoppar resor – TUI tar över

När Turkietresor väljer att stoppa sina resor från Sverige under 2020 lämnas ett flertal charterlinjer tomma, men i Halmstad tar TUI över årets flygningar till Antalya.

Under 2020 kommer Turkietresor inte att erbjuda några resor till Turkiet, istället tas detta delvis över av Nazar, en del i TUI. Under 2019 flög Turkietresor genom Corendon Airlines charterflyg från Stockholm, Göteborg, Halmstad, Ängelholm och Norrköping men som det ser ut nu är det bara Halmstad som får flyg till Turkiet genom Nazar och TUI som delar på varje flygning från Halland. Norrköping har sedan tidigare flyg till Turkiet genom andra arrangörer.

”Vi fortsätter att satsa på att erbjuda resor från lokala flygplatser runt om i Sverige till några av våra bästa destinationer. Antalyakusten erbjuder upplevelser för alla, oavsett vilken typ av resa man är ute efter. Dessutom får man mycket för pengarna. Vi hoppas att Halmstadborna kommer att gilla vår nya satsning”, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig TUI. 

Under september till oktober 2019 flög Turkietresor charterresor från Halmstad till Antalya i södra Turkiet. Med Nazar som arrangör blir det alltså åtta avgångar under augusti till september med Freebird Airlines som flyger med ett tio-tal Airbus A320.

(Foto: Halmstad City Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.