IT-problem skapade kaos på Heathrow

London Heathrow ber nu om ursäkt efter söndagskvällens IT-problem som innebar stora problem med flygplatsen informationsskärmar vilket skapade kaos på storflygplatsen.

I samband med stormen Dennis klappade delar av IT-systemet ihop på Europas största flygplats London Heathrow under söndagskvällen. Enligt BBC var det fel på informationsskärmarna på Heathrow under söndagskvällen vilket skapade kaos på flygplatsen.

En passagerare berättar för BBC att hans flygning först visades som försenad och utan någon information kring vilken utgång flygplanet avgick från. När flygningens utgång väl visades så dök meddelandet att flygningen hade lyft också upp vilket skapade stor förvirring.

Vid klockan 23.30, svensk tid, ska IT-systemet på Heathrow ha börjat fungera som normalt igen. På Twitter ber nu Heathrow-flygplatsen om ursäkt för det som inträffat vilket skapade förvirring och inställda flygningar i kombination med stormen Dennis. British Airways som är det största flygbolaget på Heathrow ställde in 20 flygningar under söndagen.

(Foto: Blane)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.