Novair till Jönköping

Apollo ska arrangera charter till Zakynthos från Jönköping i vår och då blir det researrangörens egna flygbolag Novair som ska trafikera Jönköping Airport med Airbus A321neo.

Researrangören Apollo börjar i maj i år att flyga direkt till den grekiska ön Zakynthos från Jönköping Airport. Det är Apollos eget flygbolag Novair som kommer att flyga Jönköping-Zakynthos, med en flygtid på cirka tre timmar.

”Fantastiskt glädjande! Att vi kan erbjuda en ny och så spännande destination som Zakynthos är såklart jätteroligt. Minst lika positivt är det också att vi får ytterligare en researrangör som satsar på Jönköping och vår region. Avgångarna har legat bokningsbara sedan i höstas och många har redan hunnit boka in sig på någon av dem. Så den som är intresserad bör inte vänta för länge med att säkra sin plats”, säger Henrik Älverdal, Marknadschef för Jönköping Airport.

Novair kommer att trafikera Jönköping-Zakynthos med en av bolagets två Airbus A321neo som har plats för 221 passagerare. Första avgången från Jönköping genomförs den 12 maj och följs därefter av ytterligare två, den 19 respektive 26 maj.

(Foto: Airbus)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.