Reguljärflyget tillbaka i Norrköping

Norrköping får under sommaren tillbaka reguljärt flyg när Pegasus Airlines lanserar flygningar från Östergötland till Antalya i samarbete med två charterarrangörer.

Det blir både reguljärflyg och charter till Antalya med Pegasus Airlines i sommar från Norrköping. Det turkiska lågprisflygbolaget kommer att börja trafikera Norrköping den 12 juni med en avgång i veckan, på fredagar. Flyglinjen öppnar även upp för att flyga till Istanbul reguljärt via Antalya från Norrköping.

Pegasus Airlines kommer att starta den nya flyglinjen till Antalya i samarbete med researrangörerna NordcoTours och Golfeen som samtidigt kommer att erbjuda charterresor på den reguljära flygsträckan.

”Vi är verkligen glada och stolta att NordcoTours och Golfeen tillsammans med Pegasus Airlines har valt att göra denna satsning hos oss som innebär att Norrköping knyts ihop med Antalya i Turkiet genom en reguljär flyglinje och charter på samma gång”, säger Ola Matsson VD på Norrköping Airport.

Till en början planerar Pegasus för att trafikera Norrköping-Antalya till den 30 oktober, men Norrköping Airport hoppas att flyglinjen på sikt ska bli en året runt linje.

Pegasus Airlines är Turkiets ledande lågprisbolag och en av Europas snabbast växande flygbolag. Idag flyger man till 72 destinationer i 41 länder samt 33 inrikes destinationer i Turkiet. Bolaget förfogar över 81 flygplan fördelade på Boeing 737 samt Airbus A320-flygplan.

(Foto: Markus Eigenheer)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.