Ytterligare en utrikeslinje med BRA

BRA fortsätter att expandera på utrikestrafik från Sverige och denna gång blir det ytterligare en linje till Estland från Stockholm Bromma när en sommarlinje till Kureesaare på ön Ösel.

Flygbolaget BRA:s trettonde nya flyglinje inom loppet av några månader, blir en reguljär sommarflyglinje som på 55 minuter från Stockholm Bromma tar svenskar till den estniska semesterön Ösel, under perioden 15 maj till 18 september.

Direktförbindelsen med en avgång på måndagar och en på fredagar skapar nya möjligheter för affärsutbyten och privatresande mellan Estland och Sverige. BRA kommer om några veckor även att börja flyga reguljärt mellan Bromma och den estniska huvudstaden Tallinn. Flygplanstyp blir ATR 72-600 som har plats för 72 passagerare.

BRA har under sommartid i flera år flugit fullbokade gruppresor mellan Visby och Sareemaa, som Ösel faktiskt heter, men tar nu steget fullt ut och etablerar en egen, helt ny, reguljär flyglinje till huvudorten Kureesaare vid inloppet till den soliga Rigabukten.

”Vi är glada över att under 2020 kunna öka möjligheten att ta inrikesflyget utomlands. Ösel är ett jättefint resmål med många möjligheter till sköna och innehållsrika sommardagar. Linjen är ett komplement till våra två ytterligare linjer till Baltikum som vi inviger i slutet av mars”, säger BRA:s kommersiella chef Ulrika Matsgård.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.