Passagerare skämtade om coronaviruset – flygplan vände tillbaka

En passagerare på en flygning från Toronto till Jamaica reste sig plötsligt upp under flygningen och påstods sig bära på coronaviruset. Det hela visade sig dock vara påhitt och passageraren är nu anhållen av polis.

En 29-årig man reste sig upp i kabinen under en flygning från Toronto till Jamaica och sa att han bar på coronaviruset. Detta samtidigt som man stod och tog selfies med sin telefon. När händelsen inträffade hade man avverkat två av fyra timmar på resan och enligt gällande rutiner vände flygplanet tillbaka till Toronto. Det visade sig dock att det hela bara var ett skämt.

Kabinpersonalen placerade samtidigt mannen långt bak i flygplanet och gav passageraren ett munskydd. Händelsen utspelade sig ombord på en Boeing 767-300 tillhörandet det kanadensiska WestJet och hade 243 passagerare ombord.

Den 29-åriga mannen greps av polis på Toronto Pearsons flygplats när flygplanet landade där och är nu anhållen. De resterande passagerarna var måttlig imponerande av mannen som gjorde att deras resor i de flesta fall blev ett dygn försenade.

(Foto: BriYYZ)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.