MEA till Göteborg i sommar

I sommar kommer Middle East Airlines att trafikera både Köpenhamn och Göteborg vid två tillfällen med Airbus A330 i en triangelrutt från Beirut där flygbolaget har sin bas.

Libanesiska Middle East Airlines planerar att vid två tillfällen i juli flyga med en Airbus A330-200 från bolagets bas i Beirut till både Köpenhamn och Göteborg. Den första flygningen, den 10 juli, kommer att trafikeras som en triangelrutt från Beirut till Göteborg, vidare till Köpenhamn och därefter till Beirut igen. Avgångstid från Beirut är klockan 16.05 med landning på Landvetter klockan 19.45. Efter en timme på marken flyger Airbusen vidare till Köpenhamn där man landar klockan 21.40. Klockan 22.40 lämnar man Köpenhamn med ankomst till Libanon klockan 03.40.

Flygning två kommer att lämna Beirut för att därefter flyga till Köpenhamn, vidare till Göteborg och sen tillbaka till Beirut. Avgångstid från Beirut är satt till klockan 13.05 med ankomst på Kastrup klockan 16.15. Från Köpenhamn avgår Airbusen klockan 17.15 med landning i Göteborg klockan 18.15. En timme senare flyger man vidare till Beirut där man landar klockan 00.40 lokal tid.

Middle East Airlines flyger vanligtvis till Köpenhamn men de extra flygningarna till Göteborg hör inte till vanligheterna enligt Routesonline data. Middle East Airlines är det största flygbolaget i Libanon och flyger med ett 20-tal flygplan från Airbus till destinationer i Mellanöstern, Europa och Afrika.

(Foto: Adrian Pingstone)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.