SAS stoppar flygningar till Kina

SAS stoppar från och med i morgon, den 31 januari, sina flygningar till Beijing och Shanghai tills den 9 februari på grund av coronaviruset.

Med start i morgon stoppar SAS flygningar till sina kinesiska destinationer Shanghai och Beijing fram till den 9 februari. Detta på grund av coronaviruset. Samtidigt väljer SAS också att stoppa alla bokningar på flygningar till Kina fram till den 29 februari.

SAS kommer idag, den 30 januari att genomföra de sista flygningarna från Köpenhamn till Kina för att därefter endast flyga från Kina till Köpenhamn den 31 januari. I ett pressmeddelande skriver flygbolaget att man övervakar situationen och befinner sig i en pågende dialog med berörda myndigheter.

SAS erbjuder alla resenärer som skulle rest till Shanghai, Beijing och Hong Kong framöver att boka om sina resor gratis alternativt att avboka resan och få pengarna tillbaka.

Tillsvidare kommer SAS att flyga som vanligt till Hong Kong.

(Foto: Bene Riobo)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.