Qatar Airways bibehåller ökad kapacitet från Oslo

En lyckad kapacitetsökning med två dagliga avgångar till Doha från Oslo gör att Qatar Airways väljer att fortsätta flyga två gånger per dag mellan städerna även när sommartidtabellen tar sin början i slutet på mars.

I december ökade Qatar Airways antalet avgångar mellan Oslo och Doha från tio till 14 avgångar i veckan. Satsningen har nu visat sig bära frukt vilket innebär att Qatar Airways även under sommartidtabellen med start den 29 mars kommer att flyga två gånger varje dag från Oslo till Doha. Flygplanstyp blir Airbus A350-900 kombinerat med Boeing 787 Dreamliner.

”Norge är en viktig marknad för Qatar Airways, och vi vill därför kunna erbjuda våra resenärer en ännu bättre produkt genom att flyga två gånger per dag från Oslo direkt till Doha,” säger Christian Deresjö chef över Qatar Airways i Norden till check-in.dk.

Förutom Oslo flyger Qatar Airways två gånger dagligen från Stockholm och två till tre dagliga avgångar från Köpenhamn i Norden. Dessutom flyger man även till Helsingfors och Göteborg.

(Foto: Julian Herzog)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.