BRA förlänger flygsäsongen till Sälen

Efterfrågan på flygresor till Sälen är så pass stor att BRA nu förlänger sina vinterflyg från Stockholm, Malmö och Ängelholm Helsingborg till Scandinavian Mountains Airport till att även inkludera påsken.

Efterfrågan på skidflyg till Sälen gör nu att flygbolaget BRA utökar säsongen och möjliggör klimatkompenserat skidflyg även under påsklovet. De flesta premiäravgångarna till Sälen var fullbokade långt innan avresa från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm Helsingborg och Växjö.

Efterfrågan har fortsatt varit stark, framförallt under skolloven, vilket innebär att många avgångar redan är fullbokade. Bäst bokat till Sälen i vinter är det från Malmö, där långt mer än hälften av alla flygstolar hela säsongen redan är bokade. Från Stockholm kan det vara svårt att hitta någon plats alls förrän i slutet av mars.

Detta gör att BRA nu förlänger säsongen till Sälen från Stockholm, Malmö och Ängelholm Helsingborg, så att påsken inkluderas. Tidigare var flygningarna tänkta att avslutas i slutet på mars.

Förutom direktflyg från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm Helsingborg och Växjö är det möjligt att flyga med transfer på Bromma, från bland annat, Visby, Trollhättan, Ronneby, Kalmar, Kristianstad och Halmstad.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.