BRA börjar flyga till Kroatien från Malmö

Med start i maj kommer BRA att utöka sin utrikestrafik med en ny flyglinje från Malmö till Split i Kroatien som ska flygas en gång i veckan från maj till september. 

När efterfrågan på inrikesresor går ner på helgerna väljer BRA att flyga utrikes för att hålla igång flygplansflottan och nu lanserar man därför ytterligare en ny utrikesdestination från Malmö. Den nya destinationen blir Split i Kroatien som BRA ska flyga till från 30 maj till 26 september. 

Det blir en avgång i veckan, på lördagar, med avgångstid klockan 07.50 med ankomst till Split klockan 10.10. Returflygningen avgår klockan 19.15 från Kroatien på lördagskvällen och ska landa på Malmö Airport klockan 21.30. Samtliga avgångar ska trafikeras med German Airways Embraer 190 som från månadskiftet mars-april kommer att flyga med fyra Embraer-flygplan på uppdrag av BRA. 

“Kroatien är en svensk sommarfavorit sedan flera år med kort flygresa och därför blir det extra roligt att i sommar flyga dit med våra modernare jetflyg. Önskemålen om Kroatien som flygdestination har varit många så vi tror att efterfrågan kommer att bli stor redan från start, så det gäller att vara snabb att boka”, säger Jim Hofverberg som är kommunikationschef för BRA. 

(Foto: BRA)

En kommentar

  1. Va skoj, behövs nya linjer på MMX. Hoppas att det går bra för BRA och E190 fungerar bättre än dem ett par år äldre Avrosarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.