Nytt samarbete med Emirates skapar en växande resebyrå

Kylan har slagit till ordentligt i vissa delar av landet och för den som vill fly till värmen har resebyrån eBeach storsatsat inför vintersäsongen genom ett nytt samarbete med Emirates.

Onlineresebyrån eBeach presenterar tre nya destinationer inför vintern 2019/2020. Nu kan semestersugna svenskar boka resor till Mauritius, Phuket och Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten. Till den sistnämnda erbjuder solreseexperten dessutom direktflyg med Emirates från Stockholm.

Under 2019 ingick eBeach ett nytt partnerskap med Emirates som nu möjliggjort för solreseexperten att erbjuda tre nya destinationer inför vintersäsongen. Nu kan solsugna resenärer boka resor till Phuket i Thailand, Mauritius och Ras Al Khaimah som ligger en dryg timme från Dubai. 

”Våra tre nya destinationer är ett välkommet tillskott till det befintliga utbudet av soldestinationer. Phuket är en klassisk vintersoldestination för svenskar och vi har dessutom nyligen sett en ökad efterfrågan på resor till Dubai därför är det roligt att vi nu kan erbjuda såväl Dubai som Ras Al Khaimah som är något lugnare”, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på eBeach. 

Varje resenär skräddarsyr sin resa genom att komponera sin egna semester genom att välja det flyg, hotell och transfer som passar bäst. Det innebär bland annat en stor flexibilitet på semestrarna som kan vara från ett par dagar till närmare en månad.

(Foto: Maarten Visser)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.