Tre av Sveriges hetaste varumärken öppnar butik på Arlanda

CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear, tre av Sveriges mest hypade livsstilsvarumärken öppnar en gemensam butik på Stockholm Arlanda Airport. Det är Swedavia i samarbete med retailbyrån Slash.ten som lanserar det nya butikskonceptet som öppnade i Terminal 5 den 12 december.

Dagens och morgondagens resenärer efterfrågar unika produkter, presenter och upplevelser där olika delar samverkar för en modern och variationsrik upplevelse. Detta butikskoncept med CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear är en del av framtidens flygplats vad gäller utbud, service och hållbarhet.

”För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen. Att alla varumärken dessutom är svenska och erbjuder svenska produkter som våra resenärer efterfrågar ligger helt rätt i tiden”, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

Butiken kommer erbjuda ett flygplatsanpassat utbud med en ny generation premiumunderkläder och badbyxor för män från CDLP. Urbanista erbjuder hörlurar med bästa ljudkomfort och stilren design samt solglasögon från Chimi Eyewear med hög kvalitet och trendig look till rimligt pris.

”Den här gemensamma satsningen är ett fantastiskt, nytt och spännande sätt att driva fysisk butik på som både har hög kund- och varumärkesnytta. Vi är övertygade om att vi kommer få se många liknande samarbeten inom den fysiska retail-världen framöver. Att vi dessutom är först ut med det här konceptet på Arlanda känns extra kul”, säger Anton Granlund på Slash.ten.

(Foto: Swedavia)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.