Condor tillbaka med långlinjer från Bayern

Från och med maj nästa år baserar det tyska flygbolaget Condor en Boeing 767 på Münchens flygplats vilket innebär att man återigen kommer flyga långlinjer från den bayerska flygplatsen efter en tids uppehåll.

Med start i maj lanserar tyska Condor fyra nya långlinjer från Münchens flygplats vilket är bolagets första långlinjer från den tyska flygplatsen under en tid. Condor kommer att börja flyga en gång i veckan till Cancún, Halifax, Punta Cana och Seattle. För de nya linjerna kommer det tyska, tidigare charterflygbolaget, att basera en Boeing 767-300ER på Münchens flygplats.

”Med expansionen av fler långlinjer under nästa sommar skapar vi en optimal tillväxt med fler flygningar även på våra nuvarande linjer och genom en kombination av nya långlinjer från Frankfurt till Edmonton men även från München”, säger Condors VD Ralf Teckentrup.

Condor har också nyligen börjat flyga till tre nya destinationer i Europa, Paphos från Frankfurt, München, Düsseldorf och Leipzig samt Tivat och Toulon från enbart från Frankfurt. Efter moderbolaget, Thomas Cooks, konkurs tidigare i år har Condor beviljats ett nödlån från den tyska staten för att fortsätta kunna flyga.

(Foto: Anna Zvereva)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.