Får du ta med din powerbank på flyget?

Har en powerbank blivit en stor och viktig del av ditt liv och du ska ut och flyga? Då undrar du troligen om en powerbank överhuvudtaget är tillåten på flygplanet för du säkerligen kommer att behöva ladda upp din enhet så snart du landar, särskilt om resan blir lång.

Om powerbanken får följa med på flyget eller inte kan kanske vara en fråga som resenärer ställer sig. Svaret på frågan är att man får ta med sig powerbanks ombord på flygresan. Det finns dock ett antal faktorer att ha i åtanke kring batterier och powerbanks.

Innan du packar inför resan och sätter din fot på flygplatsen bör du informera dig om alla regler och riktlinjer som gäller för batteridrivna produkter såsom powerbanks. Alla flygbolag har många regler som måste iakttas så att alla resenärer kan njuta av en säker och trygg flygresa. Nödladdare är inte heller något undantag. Vissa regler och riktlinjer kan bero på olika lag samt avgång- och ankomstländer, men de flesta är samma för var och ett land.

I MyTrendPhones checklista kan du hitta de vanligaste reglerna.

(Foto: Kgbo)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.