Norwegian får slottar på Heathrow

Som enda flygbolag har Norwegian blivit tilldelade sex nya slottar på London Heathrow inför sommarsäsongen år 2020. Vad de ska användas till är dock oklart.

Norwegian har blivit tilldelade sex nya slottar på Europas största flygplats, London Heathrow. Detta genom sitt brittiska dotterbolag Norwegian Air UK som blev det enda flygbolaget som fick nya slottar inför sommarsäsongen år 2020.

Om Norwegian ska använda slottarna själva eller om de ska hyras ut till andra flygbolag, då slottar på Heathrow är eftertraktade. Norwegian har hittills valt att koncentrera alla sina flyglinjer till London Gatwick-flygplatsen och en expandering från Heathrow känns därmed ologisk.

Samtidigt kommer det uppgifter inom brittisk media att Norwegian planerar att lägga ned sin verksamhet i Argentina som inte presterat vad man önskat. I nuläget har Norwegian Air Argentina tre flygplan och bokningssystemet tillåter inte bokningar längre än till sommartidtabellen start den 29 mars.

(Foto: Adam Moreira)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.