SAS första A350 har landat i Köpenhamn

Under fredagen landade SAS första Airbus A350 på Köpenhamns flygplats och under dagen levererades även en ny Airbus A320neo till bolagets bas på Arlanda.

Vid klockan 14.30 ankom SAS första Airbus A350, SE-RSA, till Köpenhamn efter en leveransflygning från Airbus anläggning i Toulouse. Väl över Kastrup genomförde piloterna en low pass över flygplatsen, Köpenhamn och Malmö innan man landade på bana 30.

Men det är inte bara Airbus A350 som har levererats till SAS under dagen. Även en ny Airbus A320neo med registreringen SE-ROG leveransflögs från Airbus anläggning i Hamburg till Stockholm Arlanda där Airbusen landade kort efter klockan 18.30.

Johan Hugson

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.