Juneyao börjar flyga Helsingfors-Manchester med B787

Juneyao Air kommer från den 31 mars att starta en fifth freedom-linje när man förlänger sin flyglinje Shanghai-Helsingfors till Manchester, vilket erbjuder resenärer från Finland att flyga med Juneyao Air till England.

När sommartidtabellen tar sin börjar kommer kinesiska Juneyao Air, som är en ”Connecting Partner” till Star Alliance att förlänga sina flyglinje mellan Shanghai och Helsingfors till Manchester från den 31 mars9089. Juneyao har även rättigheter att flyga resenärer enbart mellan Helsingfors och Manchester vilket gör att finska resenärer får möjlighet att flyga till den engelska staden med Boeing 787-9 tre gånger i veckan.

Juneyao Air utökning av sin Helsingfors-linje till Manchester ser det kinesiska flygbolaget som en början av sin trafik till Manchester där man hoppas kunna utveckla trafiken framöver. Sedan tidigare har Manchester förbindelse till Kina genom Hainan Airlines som flyger två gånger i veckan till Beijing.

För Finnairs del innebär Juneyao Airs utökning av sin Helsingfors-linje att man får konkurrens på flygningarna till Manchester. Dock flyger Finnair 14 gånger i veckan till Manchester jämfört med Juneyaos planerade tre.

(Foto: Tang Xiaoyu)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.