Emirates planerar för mångfaldsflygning

En Airbus A380 fylld med människor från så många nationaliteter som möjligt är målet när Emirates planerar för en mångfaldsflygning under paradrollen ”Year of Tolerance”.

Den 29 november ska Emirates genomföra en specialflygning med flygnummer EK2019. Flygningen, som snarare handlar om flygningen i sig än destinationen, benämns som en mångfaldsflygning och ombord ska så många nationaliteter som möjligt finnas representerade.

Flygplanet som ska genomföra flygningen, en Airbus A380, kommer att målas i en specialmålning för flygningen med banderollen ”Year of Tolerance”. Emirates vill med den speciella flygningen hylla de 160 nationaliteter som är anställda representerar på flygbolaget och visa på de styrkor man kan dra genom mångfald, vilket även Förenade Arabemiraten som land vill visa på.

Specialmålningen på den Airbus superjumbo som skall målas kommer att bestå av människor från många olika bakgrunder och kulturer som håller händer. Även om man bjuder in så många nationaliteter som möjligt så är det endast boende och personer med medborgarskap i Förenade Arabemiraten som kan anmäla sig till flygningen.

(Foto: Emirates)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.