Inga Norwegiankunder strandsätts i Malmö – BRA erbjuder räddningspris

Efter beskedet att Norwegian slutar att flyga mellan Malmö och Stockholm Arlanda erbjuder BRA nu alla resenärer som bokat resa med Norwegian att boka om till sina flygningar till reducerat pris.

Efter att Norwegian meddelat att de lägger ner flyglinjen mellan Malmö och Stockholm Arlanda i februari erbjuder nu BRA ett räddningspris till alla resenärer som påverkas av konkurrentens nedläggning.

De Norwegian-resenärer som önskar, kan boka flygresa med BRA mellan Malmö och Stockholm Bromma flygplats från 498 kronor via www.flygbra.se/norwegian. Norwegian flyger fram tills nedläggningen med tre till fyra avgångar varje vardag samt reducerad trafik under helgerna med Boeing 737-800.

De som tidigare inte flugit med BRA, kommer att upptäcka en rad nyheter jämfört med andra flygbolag enligt ett pressmeddelande från BRA. Bland annat att man erbjuder upp till 13 avgångar per vardag i vardera riktningen Malmö-Stockholm Bromma, har en incheckning som stänger 15 minuter innan avgång och alla bjuds på frukost före efter klockan 09.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.