Lufthansa gör lojalitetsprogram enklare

Miles byts ut mot poäng och kriterierna för hur mycket poäng man får förenklas. Det är resultatet av en renovering av Lufthansas lojalitetsprogram Miles & More.

En renovering av lojalitetsprogrammet Miles & More som används av Lufthansa Group lanseras från den 1 januari år 2021 och det innebär flera stora förändringar för trogna resenärer som efterfrågat en förenkling av programmet.

Att flyga med bolag inom Lufthansa Group kommer från år 2021 att värderas högre än övriga Star Alliance-bolag och de miles som resenärer i dag tjänar in kommer att bytas ut till förmån för poäng och kvalificeringspoäng för att uppnå statusar som Frequent Traveller, Senator och HON Circle.

En del i förenklingen av Miles & More är att kriterierna för hur mycket poäng resenärer kommer att tjäna bantas ner till två. Från den 1 januari år 2021 baseras poängfördelningen på vilken klass man reser i samt om flygningen är inom Europa eller interkontinental.

Läs mer om Lufthansas förnyade Miles & More

(Foto: Grogri)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.