easyJet ökar kapaciteten mellan Milano och Stockholm

När sommartidtabellen tar vid i slutet av mars nästa år ökar easyJet kapaciteten mellan Milano och Stockholm Arlanda genom att sätta in en Airbus A321neo på sträckan.

Då sommartidtabellen tas i bruk den 29 mars nästa år skruvar easyJet upp kapaciteten mellan Milano Malpensa och Stockholm Arlanda. På tre av fyra avgångar i veckan kommer det brittiska lågprisflygbolagen nämligen att flyga med en Airbus A321neo som har plats för 235 passagerare.

Fram till den 29 mars 2020 flyger easyJet mellan Milano och Stockholm både med Airbus A319 och A320 som har plats för 156 respektive 180/186 passagerare per flygning. Förutom Milano flyger easyJet även till Berlin-Tegel, Berlin-Schönefeld året runt samt till Lyon under sommartid från Stockholm.

Förutom flyglinjer från Milano Malpensa kommer easyJet även addera Airbus A321neo-flygplan på flera flyglinjer från Paris Charles de Gaulle, Bristol samt London Gatwick under sommaren år 2020.

(Foto: Alan Wilson)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.