Försvunna Brysselresenärer hittades i BRAs nya men helgstängda lounge – kakförrådet länsades

Under helgen som gick saknades plötsligt ett tiotal resenärer som skulle flyga med Brussels Airlines från Stockholm Bromma flygplats till Bryssel. Efter flera utrop och en stunds letande återfanns dock resenärerna i mörkret, i BRAs nya men helgstängda lounge i flygplatsens gateområde.

I förra veckan invigde BRA sin nya lounge på Bromma flygplats och Swedavia som driver den nu helt moderniserade och nyrenoverade flygplatsen och som ansvarar för att låsa lounge-lokalen, hade missat att låsa loungen inför helgen. Det innebar ingen säkerhetsrisk och det hela kan tillskrivas nya rutiner och den mänskliga faktorn.

Att Swedavia glömde att låsa skapade dock ett problem. Ett tiotal resenärer som skulle flyga med Brussels Airlines från Stockholm Bromma flygplats till Bryssel saknades plötsligt när boarding var slut och efter flera utrop samt lite letande återfanns de i den nersläckta och stängda loungen.

”Alla kakor och snacks som inte varit inlåsta var helt slut, vartenda fat var länsat”, skrattar Linda Björkenäs som är Konceptansvarig för ombordservice och lounger hos flygbolaget BRA.

Brysselresenärerna hann som tur var med sitt flyg och om BRA serverade Brysselkex i loungen förtäljer tyvärr inte historien. BRA ska kanske däremot överväga att även ha öppet loungen under helger då den verkar populär även då.

(Foto: Jim Hofverberg/BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.