Sex nya Dreamliner-linjer från Norden med TUI

Inför den kommande vintern startar TUIfly Nordic sex nya vinterlinjer från Norden och fyra av dem utgår från Stockholm Arlanda.

Med start i början av december kommer TUIfly Nordic att lansera sex nya linjer, varav en som flögs under 2016/2017, från Norden. Från både Köpenhamn och Helsingfors kommer TUIfly Nordic att börja flyga till Vietnams största ö, Phu Quoc, med start den 9 respektive 16 december. De båda linjerna kommer att flygas varannan vecka fram tills den 17 respektive 24 mars 2020.

Även Stockholm Arlanda får nya flygningar till Phu Quoc som kommer att flygas en gång i veckan med start den 12 december. Dessutom kommer TUIfly Nordic även att börja flyga till Cancun, Puerto Plata och Phuket som återkommer i flygprogrammet.

Stochkolm-Cancun kommer att flygas med en avgång i veckan mellan den 19 december och 19 mars nästa år medan Phuket-linjen ska trafikeras den 6, 10, 16 december samt den 13 mars år 2020. Stockholm-Puerto Plata kommer att flygas var 14:e dag.

Samtliga nya linjer från Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm kommer att flygas med TUIfly Nordics Boeing 787-8 Dreamliner som har plats för 47 passagerare i Premiumklass samt 241 passagerare i ekonomiklass.

(Foto: Nicky Boogaard)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.