16 nya linjer med Norwegian från Skandinavien

Med fokus på Östeuropa startar Norwegian 16 nya flyglinjer under våren 2020 från Skandinavien, och fyra av linjerna utgår från Sverige, tre från Stockholm och en från Göteborg.

Norwegian fortsätter att optimera linjenätet och lanserar hela 16 nya direktflyg från Skandinavien till attraktiva destinationer i Europa under våren 2020. Från Stockholm börjar Norwegian flyga till Palanga, Gdansk och Tinat medan bolaget börjar flyga från Göteborg till Gdansk.

Nya destinationer från Köpenhamn blir Szczecin, Poznan, Palanga och Hamburg medan Oslo får nya flygningar till Kaunas, Wroclaw, Poznan och Düsseldorf. Även från Trondheim blir det nya flygningar, då till Gdansk medan Billund får flyg både till Stavanger och Bergen.

”Vi märker att det finns ett stort intresse att upptäcka mer av Östeuropa och är därför glada över att kunna erbjuda många nya linjer till spännande destinationer för resenärer i hela Skandinavien. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord på våra bränsleeffektiva flygplan”, säger Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul på Norwegian. 

Med start den 2 mars år 2020 kommer Stockholm Arlanda-Palanga att flygas två gånger i veckan, torsdagar och söndagar, medan Stockholm-Tivat från den 1 april ska flygas med en avgång i veckan, onsdagar. Stockholm-Gdansk som har premiär den 2 april kommer att trafikeras fyra gånger i veckan, på måndagar, torsdagar, fredagar och söndagar. Från mitten av juni till mitten av augusti trafikeras linjen två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.

Göteborg-Gdansk ska flygas med två avgångar i veckan, fredagar och söndagar med start den 3 april. Samtliga 16 nya flyglinjer kommer att flygas med Norwegians Boeing 737-800.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.