En ny BRA Lounge på Bromma

I torsdags invigde BRA sin nya lounge på Stockholm Bromma Airport som är belägen efter säkerhetskontrollen på Airside och är en del av upprustningen av Bromma flygplats.

I torsdags var det bandklippning och invigningstal av både Bromma flygplats flygplatsdirektör Mona Glans och BRAs kommersiella chef Ulrika Matsgård när BRAs nya lounge invigdes på Stockholms cityflygplats. På plats under invigningsminglet fanns bland annat BRAs VD Geir Stormorken och Swedavias koncernchef, tillika VD, Jonas Abrahamsson tillsammans med BRA- samt Swedaviaanställda och inbjudna gäster.

BRAs nya lounge som är belägen på airside, efter säkerhetskontrollen, gör det möjlighet för bolagets resenärer att sitta i loungen ändå till 15 minuter innan avgång då boardingen påbörjas. I loungen erbjuds lättare tilltugg, godis, chips, kaffe, övrig dryck och plats för både avkoppling och arbete.

Tillgång till BRAs nya lounge har resenärer som bokat sin flygresa i BRA Extra och det går även att köpa tillgång till loungen när man bokar inom övriga biljettklasser hos bolaget. Även resenärer i Business Class hos Finnair och Brussels Airlines samt Y och B-klass hos Sun Air of Scandinavia har tillgång till BRAs nya lounge som är ett lyft för hela Bromma flygplats.

Sedan den nya loungen har öppnats har BRA även stängt sin gamla lounge på Bromma flygplats som var belägen före säkerhetskontrollen vilket begränsade tiden i loungen kraftigt. Som en del i sitt klimatarbete har flygbolaget dessutom valt att återanvända möbler och delar av inredningen till den nya loungen.

(Foto: Jim Hofverberg/BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.