SAS utökar Fast Track

När SAS inom det närmsta halvåret utökar möjligheten till att använda Fast Track för sina resenärer på ytterligare nio flygplatser är möjligt att använda sig av den snabba säkerhetskontrollen på cirka 70 flygplatser.

Under nästa år kommer SAS upp i 70 flygplatser där flygbolaget kan erbjuda sina Business Class- och Plusresenärer möjlighet att använda Fast Track för att ta sig igenom säkerhetskontrollen. Detta efter beskedet att ytterligare nio flygplatser läggs till på listan över Fast Track-flygplatser i SAS-linjenät.

De nya flygplatserna som tillkommer under slutet av 2019 och början av nästa år är Funchal/Madeira, Teneriffa, Venedig, Catania, Firenze, Genua, Napoli, Palermo och Pisa.

När SAS under 2016 tog bort möjligheten att använda just Fast Track och Lounge på 40 europeiska flygplatser var det många resenärer som kritiserade beslutet skriver check-in.dk. Allt eftersom har därför Fast Track-tillgången återvänt och nu är det alltså snart runt 70 flygplatser i SAS linjenät där resenärer kan använda sig av Fast Track.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.