Norwegian lanserar kreditkort i USA

Norwegian Reward ingår ett nytt kreditkortssamarbete med Synchrony, en av USAs ledande banker för kortföretag och Mastercard. Målet är att erbjuda ett ännu bättre lojalitetsprogram på en av Norwegians viktigaste marknader. 

De senaste åren har Norwegian Reward vuxit kraftigt globalt och i USA. Globalt uppgick antalet medlemmar nyligen till 10 miljoner vilket motsvarar 5000 nya medlemmar varje dag och tre nya medlemmar i minuten. 

Amerikanska resenärer utgör över hälften av alla passagerare på Norwegians transatlantiska linjer och de fortsätter att öka. USA är nu den marknad med allra högst omsättning följt av Norge, Spanien och Storbritannien. Därför har Norwegian beslutat att lansera ett kreditkort i USA för att kunna erbjuda de 1,4 miljoner Norwegian Reward medlemmar i landet ett ännu bättre lojalitetsprogram.

”Det här är ett viktigt steg i vår internationella strategi. USA är en stor och viktig marknad för oss och genom att erbjuda amerikanska resenärer ett eget kreditkort med Norwegian Reward tar vi nu lojalitetsprogrammet till en ny nivå”, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward. 

Sedan lojalitetsprogrammet etablerades 2007 har Norwegian Reward fått nio olika utmärkelser, bland annat pris för bästa lojalitetsprogram för tredje året i rad på Freddie Awards.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.