Eurowings firade Halloween utklädda till Ryanair

Lufthansas lågprisflygbolag Eurowings lade under Halloweenhelgen ut en bild på sociala medier där man firar Halloween utklädda i vad man själva säger en läskig kostym som består av en Ryanair-kappa över ett flygplan.

Under Halloween publicerade Lufthansas lågprisflygbolag, Eurowings, ut ett inlägg på sociala medier där man firar Halloween. I inlägget önskar man sin resenärer en glad Halloween samtidigt som man uppmanar läsare att kolla in Eurowings läskiga utklädnad.

Den läskiga utklädningen består av ett Eurowings-flygplan som har fått en Ryanair-kappa över sig. Huruvida Ryanair är så roade över Eurowings utklädnad är oklart, men man har skickat en tydlig peak till det irländska bolaget om vad man tycker om sin konkurrent.

(Foto: Eurowings/Facebook)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.