Jönköping får flyg till Polen

goTO Nordics lanserar nu nya flygningar från Jönköping Airport när man den 2 till 5 april år 2020 ska flyga till Krakow med en Boeing 737-800 från den småländska flygplatsen.

Researrangören goTO Nordics erbjuder nu en weekendcharter till Krakow den 2 till 5 april år 2020. goTO Nordics har sedan en tid tillbaka lanserat flygningar från Kalmar, Skellefteå, Karlstad och Sundsvall till bland annat Amsterdam, Riga, Paris, Prag och Bratislava.

Resenärerna i Jönköping kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Tidigare framgångar ger researrangören goda förhoppningar på att Krakow nu ska attrahera Jönköpingsregionen.

”Vi är mycket glada för det positiva mottagandet som våra resor från ett flertal regionala flygplatser har fått. Vår senaste produktion som flögs från Kalmar och Skellefteå till Krakow i oktober 2019 bokade snabbt fullt”, säger Olle Fält VD för goTO Nordics AB.

Den anrika staden Krakow i södra Polen skonades helt från bombningar under Andra världskriget och har därför mycket vackert att visa upp i form av kultur och unika byggnader. Dessutom är staden Europas Gastronomiska Huvudstad under 2019 vilket borgar för att resan kan bli uppskattad också av finsmakare.

Hela resan med goTO Nordics, inkluderat flyg, transfer, boende, utflykter och måltider är klimatkompenserade. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.

Flygningen till Krakow sker med en Boeing 737-800 med 189 säten från polska Enter Air. Avgångstid från Jönköping den 2 april är klockan 10.00 och klockan 19.00 från Krakow den 5 april. Flygtiden är en timme och 35 minuter.

(Foto: Mark Harkin)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.