Spanskt lågprisflyg expanderar

Det spanska lågprisflygbolaget Volotea som nyligen valts ut av Airbus som operatör av tillverkarens personaltransport mellan Hamburg och Toulouse, har nu presenterat en storsatsning inför nästa sommar med 14 nya linjer.

Det spanska lågprisflygbolaget Volotea har presenterat ett linjenät som under nästa sommar kommer att bestå av 14 nya flyglinjer enligt Routesonline. Majoriteten av linjerna kommer att flygas till och från samt kring Medelhavsländerna.

Det blir fyra nya flyglinjer från Aten till Cagliari, Split, Marseille och Lyon medan Cagliari i sin tur även får nya flyglinjer till Hannover, Deauville och Bilbao. Nya flyglinjer tillkommer även från Nantes, Lyon, Genua och Strasbourg.

Volotea har idag en flygplansflotta som består av 19 Airbus A319 samt 17 Boeing 717 som flyger från 13 baser i Frankrike, Italien, Spanien och Grekland. Nyligen fick flygbolaget även uppdraget av Airbus att flyga deras personal mellan anläggningarna i Hamburg och Toulouse.

(Foto: Pedro Aragão)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.