Tre svenskar gripna efter tumult på Norwegian-plan

Tre svenska kvinnor greps i veckan på Amsterdam Schiphol Airport efter att slagsmål brutit ut ombord på en Norwegian-flygning på väg till Amsterdam.

När ett Norwegian-flygplan på väg mot Amsterdam taxade på Schiphol-flygplatsen under onsdagen reste sig tre svenska kvinnor i 25-års åldern upp i mittgången och började gå runt i kabinen. Detta är förbjudet att göra medan flygplanet taxar.

De tre kvinnorna hamnade på grund av detta i konflikt med flera passagerare och kvinnorna greps av flera poliser så fort flygplanet nått gaten. En av kvinnorna har frikänts och en har betalat 200 euro i böter för händelsen.

Den tredje kvinnan har däremot kallats till rätten och har samtidigt anmält en 60-årig medpassagerare för misshandel.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.