Jorden runt med Finnair

Finnair fortsätter att expandera och inleder ett nytt codeshare-samarbete med Fiji Airways mellan Helsingfors och Nadi på Fiji. Det innebär också att det blir möjligt att flyga jorden runt på Finnairs flygkoder.

Det nya samarbetet innebär att Finnairs AY-kod läggs till på Fiji Airways flighter mellan Nadi och Hong Kong, Singapore samt Tokyo Narita. Fiji Airways FJ-kod adderas i sin tur på Finnairs flighter till Helsingfors via Singapore. För Fiji Airways kunder betyder detta att Finland och resten av Europa blir mer lättillgängligt medan Finnairs kunder kan flyga till en ny destination i Stilla Havet, Nadi.

Finnairs koder kommer även att läggas till på Fiji Airways flighter mellan Nadi och San Fransisco samt Los Angeles. Med detta tillskott i nätverket är det möjligt för Finnairs kunder att göra en jorden-runt-resa med endast Finnairkoder.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med Fiji Airways och att kunna erbjuda våra kunder denna exotiska destination vid södra delen av Stilla havet. Samarbetet är unikt eftersom det för första gången öppnar upp för jorden-runt-resor med Finnairs kod hela vägen”, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.

(Foto: Valentin Hintikka)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.