Eurowings börjar flyga Göteborg-Hamburg

Eurowings utökar antalet destinationer från Göteborg från en till två när man från den 30 mars nästa år börjar att flyga till Hamburg från Landvetter.

CSA Czech Airlines får från den 30 mars 2020 konkurrens på Göteborg-Hamburg när Lufthansas lågprisflygbolag Eurowings börjar att trafikera sträckan. Eurowings kommer att flyga mellan de båda städerna sex gånger i veckan med både Airbus A319 och A320. Det innebär avgångar varje dag förutom lördagar till Tysklands näst största stad och Eurowings andra destination från Göteborg efter Düsseldorf.

Avgångarna kommer att delas upp mellan Eurowings och Germanwings som opererande flygbolag där Germanwings flyger med A319 och Eurowings med A320. Flygtiden är beräknad till mellan en timme och fem minuter samt en timme och 15 minuter.

Det blir avgångstid klockan 12.45 från Göteborg på måndagar, onsdagar, torsdagar, 13.40 på tisdagar, 11.45 på fredagar samt klockan 15.55 på söndagar. Avgångstid från Hamburg är planerad till klockan 11.10 på måndagar, onsdagar, torsdagar, 12.00 på tisdagar, 10.05 på fredagar samt klockan 14.15 på söndagar.

CSA Czech Airlines som trafikerar Göteborg-Hamburg-Prag flyger direkt mellan Göteborg och Hamburg med en morgonavgång varje vardag samt lördag med retur varje vardags- samt söndagkväll.

(Foto: BriYYZ)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.