SAS utfasning av B737 kan förstöra kärleksförhållande

En tysk kvinna har blivit uppmärksammad för att ha ett något udda förhållande med en Boeing 737 från SAS. Det är dock oklart vad som händer med förhållandet när SAS fasar ut samtliga Boeing-flygplan ur flottan.

En tysk 30-årig kvinna vid namn Michele Köbke har blivit uppmärksammad för att hon har ett kärleksförhållande med ett Boeing 737-flygplan. I ett filmklipp på Youtube kan man ser hur Köbke träffar en Boeing 737-700 från SAS i en hangar. Hon kramar flygplanet, gosar med det och får enligt vad hon själv menar en viktig ensam stund med flygplanet.

Det är verkar dock som att kärleken inte är till en specifik flygplansindivid utan snarare generellt Boeing 737. Flera medier rapporterar om hur Köbke är kär i Boeing 737-800-flygplanet, men i det aktuella filmklippet så är det en Boeing 737-700 som Köbke visar sin känslor för.

Det uppmärksammade kärleksförhållandet kan dock komma till en tråkigt slut då SAS ska fasa ut sin Boeing 737-flygplan innan år 2023. Hur Köbke då ska kunna fortsätta sitt förhållande till flygplanet som hon älskar i filmklippet är oklart. Utfasningen av SAS Boeing-flygplan kan alltså bli indraget i ett kärleksdrama.

(Foto: RHL Images)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.