Mer Tokyo för Finnair

Finnair ökar kapaciteten till Japan när man lanserar den första flyglinjen till Tokyos Haneda flygplats under nästa sommar som komplement till bolagets övriga Tokyo-flygningar.

Finnair blir det första flygbolaget att trafikera Tokyo Haneda International Airport från Norden den 27 mars då man lanserar dagliga flygningar till flygplatsen från Helsingfors. Den nya linjen kommer att komplettera bolagets befintliga flygningar till Tokyo Narita-flygplatsen.

Tidtabellen är ännu inte färdig då Finnair väntar på slottillstånd från Haneda Airport. Det är dock klart att det blir en nattavgång från Haneda i motsats till bolagets morgonavgång från Narita för att erbjuda större flexibilitet och valmöjligheter för resenärerna.

Finnair flyger idag till fyra destinationer i Japan, Tokyo Narita, Osaka, Nagoya och Fukuoka vilket gör Japan till den största marknaden för Finnair utanför Finland. Förutom att börja flyga till Haneda planerar Finnair även för en ny flyglinje från Helsingfors till Sapporo med start den 15 december.

(Foto: Valentin Hintikka)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.