Norwegian Reward firar 10 miljoner medlemmar – tre nya medlemmar i minuten

Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward firar 10 miljoner medlemmar globalt. Under 2019 har lojalitetsprogrammet fått fler än tre nya medlemmar i minuten.

Norwegian Reward har nu över 10 miljoner medlemmar och fortsätter att växa med cirka 5000 nya medlemmar varje dag. Det är framför allt Norwegian Rewards expansion i USA, Spanien och Storbritannien som har bidragit till det kraftigt ökande antalet medlemmar. I Sverige har Norwegian Reward över 1,4 miljoner medlemmar. 

”Att vi nu har över 10 miljoner medlemmar är stort. Det är extra glädjande att vi växer så kraftigt i USA som blir en allt viktigare marknad. Lojala kunder är viktigt både för Norwegian och Reward så vi är glada över att så många Rewardmedlemmar ser fördelarna med att tjäna CashPoints”, säger Brede Huse, chef för Norwegian Reward. 

Norwegian Reward introducerar kontinuerligt nya fördelar och nya möjligheter att tjäna CashPoints. Med ett antal externa partners kan man tjäna CashPoints när man till exempel beställer hotell, hyrbil, guidade turer eller bokar flygplatslounge.

Sedan 2007 har Norwegian Reward fått nio utmärkelser, bland annat ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” tre år i rad vid det prestigefulla Freddie Awards.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.