Norwegian startar skidlinjer från Göteborg

Snart är det vinter och då får boende i Västsverige två nya direktlinjer till Alperna. Norwegian börjar flyga direkt både till Turin och Grenoble från Göteborg varifrån man enkelt kan ta sig vidare till närliggande skidorter. 

Med vardera en avgång i veckan kommer Norwegian från den 28 december respektvie 8 feburari 2020 att börja flyga till Turin respektive Grenoble från Göteborg. Båda linjerna kommer att trafikeras under vintern med avgångar på lördagar med Boeing 737-800. 

Turin ligger i nordvästra Italien men staden är belägen nära gränsen till Frankrike och är därmed ett bra alternativ oavsett om man vill åka till de italienska eller franska alperna. Grenoble är en känd vintersportort i sydvästra Frankrike som ofta kallas för porten till Alperna eftersom staden är omgiven av tre bergskedjor.  

“Det är glädjande att kunna erbjuda göteborgare direktflyg till både Turin och Grenoble. Båda destinationerna har mycket att erbjuda med många sevärdheter. Flygplatserna ligger dessutom strategiskt bra till för skidentusiaster vilket innebär att man endast på ett par timmars bilresa kommer till ett flertal attraktiva skidorter i både Italien och Frankrike”, säger Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul på Norwegian.  

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.