Hundspann mellan flygplatsen och skidbacken

BRA är det första och förmodligen enda flygbolaget i Skandinavien där det nu blir möjligt att boka flygtransfer med hundspann mellan flygplats och skidbacke.

Nu är det möjligt att boka flygplatstransfer i form av hundspann med Alaskan Huskey-hundar via BRAs hemsida i samband med bokning av flygresa till den nya flygplatsen i Sälen, Scandinavian Mountains Airport.

Hundspannstransport är möjligt att boka mellan flygplatsen och Hundfjället/Tandådalen eller mellan flygplatsen och Högfjällshotellet. Slädturen tar cirka 45 respektive 60 minuter.

Bokning är möjlig från och med nu för resa från mitten av december fram till mitten av april nästa år. Allt bagage transporteras till hotellet av hundspannsföretaget Peakpoints. Hundspannstransporten mellan flygplatsen och skidbacken har tagits fram av Skistar och Peakpoints.

I vinter är det möjligt att flyga klimatkompenserat med BRA direkt till Sälen Scandinavian Mountains Airport från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm och Växjö. Det blir även möjligt att flyga med BRA via Bromma från Visby, Trollhättan, Ronneby, Kalmar, Kristianstad och Halmstad.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.