Singapore Airlines fortsätter sponsra Formel 1

Under den gånga helgen gick årets Singapore Grand Prix i Formel 1 av stapeln och samtidigt blev det klart att Singapore Airlines fortsätter att vara huvudsponsor för evenemanget ytterligare två år.

Singapore Airlines kommer att fortsätta vara huvudsponsor för Formula 1 Singapore Grand Prix, ytterligare två år fram till 2021. Singapore Grand Prix är en av de mest extravaganta tävlingarna i Formel 1 eftersom loppet körs på Marina Bay Circuit, som går genom staden med den berömda skyline som bakgrund.

Singapore Airlines blev huvudsponsor för loppet för första gången 2014 och förra gången sponsringen från flygbolaget förlängdes var 2018. Marina Bay Circuit sträcker sig över drygt fem kilometer med 23 kurvor, en ojämn körbana, vassa svängar och hög luftfuktighet. Loppet har också några av de mest unika utmaningarna för alla F1-lopp med bland annat kurva 18, där förarna måste passera under en åskådarläktare.

”Singapore Grand Prix är höjdpunkten i Singapores sportkalender och lockar många människor med det spännande Singapore Night Race samt ett populärt underhållningsprogram. Vi ser fram emot att visa upp Singapore för världen genom denna sponsring och förbättra turismen till förmån för både singaporianer och besökare”, säger Singapore Airlines VD, Mr Goh Choon Phong.

(Foto: Singapore Airlines)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.